Wat kost het?

Maatwerk -elk beeld verdient een unieke behandeling- voor een redelijke prijs

Pixelpolder kent geen verborgen of extra kosten

De regel is: Pixelpolder heeft geen standaard oplossingen. Elk beeld is anders, en elk beeld verdient een unieke behandeling. Er zijn dus geen vaste prijzen.

Pixelpolder levert vakwerk tegen een redelijke prijs. Een offerte is gratis, en verplicht tot niets.

Er zijn geen verborgen kosten, zoals administratie- of orderkosten. Toeslagen zijn er ook niet!  Voor meer informatie: vraag er naar en stuur een e-mail via de knop: Contact.

Een uitzondering is de BTW. Deze wordt apart in de offerte / factuur vermeld. Voor bedrijven is de offerte exclusief BTW. Voor particuliere klanten is de prijsopgave inclusief BTW (maar deze wordt wel vermeldt op de factuur)

De BTW bedraagt 21% voor leveringen aan bedrijven binnen Nederland  en voor leveringen aan particulieren. Voor leveringen aan bedrijven buiten Nederland, maar binnen de EU, wordt de BTW verlegd. Uiteraard wordt er alleen BTW gerekend indien hiertoe een wettelijke verplichting toe bestaat.

(Voor leveringen buiten de EU, is het mogelijk dat de afnemer ter plekke zelf nog belasting verschuldigd is.)

Besluit u om een vrijblijvende offerte aan te vragen?  Klik op: Proberen »

Kwaliteit

Pixelpolder werkt deskundig met High-end apparatuur zoals een Nikon D4 met top-objectieven, zodat de beste resultaten (afhankelijk van de omstandigheden) kunnen worden behaald. Lees verder »»

100 % tevredenheidsgarantie als u Pixelpolder uw foto laat bewerken

Voor het product beeldbewerking geven wij 100% tevredenheidsgarantie. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte kost u niets. Als u na de ontvangst van de demo-versie besluit dat u geen gebruik wilt maken van de diensten van Pixelpolder, dan wordt u niets in rekening gebracht. Indien u uw eigen beeld laat bewerken betaalt pas als u 100% tevreden bent, en NIET eerder! Dat is onze beroemde 100% tevredenheidsgarantie. Afspraak is afspraak. Voor meer informatie kijk bij de voorwaarden »

Indien u namens een bedrijf een offerte vraagt: Pixelpolder werkt met een door de belastingdienst goedgekeurde  Modelovereenkomst / Geen werkgeversgezag. Voor meer informatie: lees verder »

Gebruik van een foto zonder schriftelijke toestemming vooraf

Alle foto’s (ook op deze website) gemaakt door Sjaan Vanderjagt van Pixelpolder zijn auteursrechtelijk beschermt. Elk gebruik van een foto zonder voorafgaande schriftelijke toestemming kan een factuur van tenminste € 5000,00 (excl. BTW) tot gevolg hebben, maar dat kan ook veel en veel meer worden. Wilt u weten hoe wij de hoogte van de factuur berekenen? Lees verder »