Bestellen?

 

Foto: Judith Schuyf

Vraag een offerte aan!

Onderaan is een ‘knopje’ waarmee het aanvragen van een offerte voor een foto-opdracht of een opdracht voor beeldbewerking begint. U wordt dan langs een paar eenvoudig in te vullen velden geleid die nodig zijn om u goed te kunnen helpen. Als u tot slot op ‘verzenden’ klikt, ontvangt u een e-mail. Controleer de gegevens dan a.u.b. goed. Mocht u een fout hebben gemaakt dan kunt u dat nog makkelijk herstellen door een e-mail te sturen naar cmore-at-pixelpolder.com.

De stappen:

STAP 1
Kies uit vier mogelijkheden en klik op OK. Als u wilt weten waarom wij u deze vraag stellen: lees verder »

STAP 2
U vult het formulier met uw naam en overige gegevens (deze gegevens hebben we alleen nodig om u t.z.t. een factuur te kunnen sturen).

U kunt het formulier voorzien van een bijlage (een beeldbestand) en stuurt dit formulier als een e-mail naar Pixelpolder. U zelf ontvangt dezelfde e-mail in uw e-mailpostbus. Controleer de gegevens alstublieft op juistheid.

Nb. ook als u alleen een offerte voor een foto-opdracht wilt, moet u toch aangeven dat u de rechten van het meegestuurde bestand bezit. Als u geen beeld meestuurt, heeft dat geen consequenties. Als u wel een beeld meestuurt kán uw antwoord op die vraag van belang zijn.

Pixelpolder leest de e-mail en zal u op de kortst mogelijke termijn een e-mail sturen met wellicht een paar aanvullende vragen, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.